Dé Wijnwinkel

 Wielinga Dé Wijnwinkel, een begrip in Leeuwarden!

Een prachtig bedrijf dat is opgericht in 1929 door Hendrik Pieter Wielinga.  Wielinga Wijnimport VOF is importeur en groothandel in kwaliteitswijnen, die geleverd worden aan wijnspeciaalzaken, horeca en wijnliefhebbende particulieren.

imageDe consument in Noord-Nederland bedienen wij persoonlijk in onze winkel aan de Molenstraat 34 te Leeuwarden, waar wij al meer dan 30 jaar gevestigd zijn. In deze wijnwinkel, de grootste (en laten we het voorzichtig zelf zeggen: de mooiste) wijnwinkel van Leeuwarden (en Friesland?), kunt u een keuze maken uit meer dan 400 wijnen van maar liefst  50 producenten, vanuit eigen import. U koopt dus als particulier rechtstreeks bij de importeur (!). Daarnaast verkopen wij meer dan 300 verschillende soorten gedistilleerd en likeuren en natuurlijk een grote verscheidenheid aan (wijn-) accessoires. Ook de speciaalbier liefhebber komt bij ons ruimschoots aan zijn trekken; er zijn altijd minimaal 250 soorten in huis, van veelal relatief onbekende (micro-) breweries én we streven ernaar alle Friese bieren op de plank te hebben staan. Op aanvraag en in overleg verzorgen wij graag voor u een proeverij of wijnpresentatie. Ook adviseren wij u over het bewaren van wijn en de juiste wijn-spijs combinatie.

Een geheel speciale tak van sport is het verzorgen van custom-made relatiegeschenken en personeelspakketten. Wij zijn er trots op dat we voor tientallen ‘Liwwadder’ en Friese ondernemingen jaarlijks (en gedurende het jaar) hun relatiegeschenken en/of personeelspakketten mogen verzorgen, die aan het eind van het jaar geschonken worden aan goede relaties. Elk pakket is bij ons uniek en geheel naar uw eigen wens samen te stellen. Kijkt u voor voorbeelden maar eens hier: https://www.wielinga.nl/kados-en-relatiegeschenken/